Beum Elektro BV

Al meer dan 40 jaar!

Over ons  

Beum Elektro BV is opgericht door de heer en mevrouw Beumken in 1976. De verkoop van huishoudelijke apparaten en audio en video-apparatuur startte in april dat jaar vanuit winkelcentrum Au Ciel in Rothem.  In 1995 zijn we verhuisd naar de Klinkenberg  in Meerssen vanwege de grotere en betere locatie. Sinds vele jaren voeren we een ruim assortiment op het gebied van vrijstaande huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en koelkasten. Ook verkopen we inbouwapparatuur voor uw keuken, we kunnen u in onze showroom een duidelijk en helder advies geven, na aankoop monteren we natuurlijk ook graag uw aangekochte inbouwapparatuur in uw keuken, of het nu gaat om een enkel apparaat of meerdere. Vanzelfsprekend komen we graag vrijblijvend bij u thuis om apparatuur in te meten, of een passende offerte te kunnen maken.  Ook leveren (en installeren) we natuurlijk LED en Oled TV met bijbehorende randapparatuur in uw huis  voor een mooie beleving van TV/Film of Smart mogelijkheden. In overleg is montage van de aangeschafte apparatuur natuurlijk ook mogelijk.
Naast dit alles is natuurlijk de after sales niet vergeten: onze eigen servicedienst is u graag van dienst bij storingen of problemen aan uw apparatuur. We voeren graag uw reparatie uit , zowel in als na de garantieperiode! Wij zijn dan ook voor diverse merken geautoriseerd reparatie bedrijf, om u makkelijk van dienst te kunnen zijn volgen wij regelmatig  scholingen bij de fabrikanten om steeds up-to-date te kunnen zijn.
Al met al dus al ruim 42 jaar staan we voor u klaar!
 

 


 

Extra advies van specialisten

De toestellen van de Siemens extraKlasse vindt u alleen bij geselecteerde en deskundige speciaalzaken, die de toestellen vakkundig voorstellen en een professionele dienstverlening bieden om aan al uw wensen te voldoen. U krijgt deskundig advies van gekwalificeerd personeel, zodat u precies vindt wat u zoekt.

Dienst na verkoop
Uiteraard kunt u ook na de verkoop nog bij uw extraKlasse specialist terecht met vragen over uw Siemens extraKlasse toestellen.