Beum Elektro BV

Al meer dan 40 jaar!

Diensten  

Eerlijk en goed advies voor uw nieuwe apparaten
 

U bent op zoek naar nieuw witgoed of bruingoed, maar de keuze is niet snel gemaakt. Er zijn zoveel soorten en maten en bovendien is een nieuwe wasmachine, droger of koelkast best prijzig. Of u wilt uw televisie vervangen en weet niet goed welk merk of formaat het moet zijn, ophangen of neerzetten? Wat past het beste bij u? Bij Beum Elektro in Meerssen staan we voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe apparatuur. We hebben hoogwaardige apparaten met een lange levensduur, en dat voor een goede prijs. We geven u deskundig advies en beantwoorden uw vragen over de aanschaf van nieuw witgoed graag. Wilt u uw huishoudelijke apparaten mooi weggewerkt hebben? We leveren ook inbouwapparatuur. Kom langs in onze winkel en bekijk ons assortiment. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van onze witgoedwinkel. Reparatie


Het is vervelend als uw huishoudelijke apparaat defect is. Onze erkende monteur komt zo snel mogelijk bij u thuis om uw apparaat te repareren, te onderhouden of te installeren. We geven u een eerlijk advies over de staat van uw witgoed. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor reparatie of onderhoud. Hebt u inbouwapparatuur? Ook dat sluiten we voor u aan of repareren we voor u. Met onze technische dienst werkt uw apparatuur weer zoals het hoort.

Wij zijn volledig geautoriseerd Siemens Dealer. Wij mogen en kunnen uw Siemens apparaten zelfs binnen fabrieksgarantie repareren. Dit geldt ook voor Bosch.